This is a free Purot.net wiki
  • View:

joulupukki

joulupukki

Joulupukki

Joulupukin Kammari on Joulupukin virallinen kohtaamispaikka Napapiirillä, Joulupukin pajakylässä.
Joulupukkia voit mennä moikkaamaan vuoden jokaisena päivänä, kammarissa saattaa näkyä myös pienen pieniä tonttuja. Reitilläsi Joulupukin tapaamiseen tutustut tarinoihin, salaisuuksiin ja esineisiin, jotka kertovat Joulupukin työstä, harrastuksista ja elämäntavasta.

Sisäänpääsy kammariin on ilmainen.

 

 Joulupukin pääposti on Napapiirillä, Joulupukin Pajakylässä, noin 8 kilometriä Rovaniemeltä pohjoiseen, ainoa virallinen Joulupukin posti ja osa Suomen virallista postilaitosta.Siellä koet joulun tunnelmaa vuoden jokaisena päivänä ja iloiset postitontut toivottavat vierailijat tervetulleiksi seitsemällä kielellä.                                                                                                    Pääpostista voi ostaa tuliasia, siellä on  laaja valikoima erilaisia joulukortteja,  matkamuistoja, lahjatuotteita, postimerkkejä ja tuotteita sekä postikortteja. Kaikki lähetykset leimataan Napapiirin erikoisleimalla ja postitetaan perille toivottuna ajankohtana.

Erityinen muisto Joulupukin Pääpostilta on kirje Joulupukilta, jonka voit tilata paikanpäällä ja se lähetetään vastaanottajalleen juuri ennen joulua.

 

Santa Claus Photography Joulupukin Lomakylässä voit kokea aidon suomalaisen jouluaaton tunnelman ja tavata Joulupukin Napapiirillä Joulupukin lomakylän Joulutalossa. Samalla voit kokea ainutlaatuiseen Joulunäyttelyn, joka kertoo Joulun perinteistä ympäri maailmaa. Joulupukin tapaamisen voit halutessasi ikuistaa valokuvaksi.
 Voit varata Joulupukin vierailun mökkiisi mikäli majoitut Joulupukin lomakylässä. Pukin vieraillessa mökissäsi saat ottaa omia kuvia niin paljon kun haluat.

 

SantaPark on joulupukin oma kotiluola joka sijaitsee maan alla napapiirin rajalla.

Pitkän tunnelin päässä loistaa lämmin valo, josta aukeavat SantaParkin monet hauskat metkut: alita Napapiirin raja 50 metriä maan pinnan alla ainoana paikkana maailmassa ja vieraile kuvan kauniin Jääprinsessan Jäägalleriassa, jossa on miinus asteita myös kesäisin. Voit kokeilla satujunaa  niin monta kertaa kuin haluat ja vieraile Joulupukin toimistossa, opiskele tonttukoulussa tonttuuden tärkeimmät opit ja koristele Piparimuorin kanssa Pipareita. SantaParkin kahvila tarjoaa talvisin lounasta ja muina aikoina suussa sulavia herkkuja samalla kuin SantaParkin tontut esittävät vauhdikkaan tanssishown päälavalla.  Sesongin aukioloajat ja hinnat löydät www.santapark.com

Discuss & brainstorm

@mention   Formatting
If you write this... ...you get this
*text* text
_text_ text
[link text](https://www.purot.net) link text
#page_id #page_id
@username @username